Duitse internationals deels tevreden na gelijkspel tegen Servië

21 maart 2019, 09:37

Duitsland kwam woensdagavond tegen Servië met een nieuwe jonge ploeg voor de dag en hoewel er niet werd gewonnen, waren de Duitse spelers over het algemeen wel tevreden met de geleverde prestaties. "We hebben tijd nodig om te wennen aan de jonge ploeg", aldus doelman Marc-André Ter Stegen.

"Het belangrijkste is dat we dit weekend tegen Nederland succesvol zijn. Dit was daarvoor een goede test, hopelijk kunnen we daarop verder bouwen", zei de doelman over het duel, waarin hij Manuel Neuer in de rust kwam vervangen. Ook Marco Reus was deels tevreden, maar eist wel meer van zijn ploeg.

"Over het algemeen was het niet genoeg, we zijn nog steeds Duitsland", wist hij. "We moeten beter spelen en winnen. We hadden goede kansen, maar beloonden onszelf niet." Leroy Sané kwam tot een soortgelijke conclusie. "We hebben goede fases gehad, maar de laatste pass was niet optimaal. Maar iedereen ziet ook dat we beter worden."

Verder ging de aanvaller van Manchester City in op de harde tackle die op hem werd gemaakt in de slotfase van het duel. "Het leek harder dan hij was, met mijn enkel is alles in orde", verzekerde Sané. Milan Pavkov kreeg voor zijn overtreding wel de directe rode kaart voorgehouden. 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen