Depay maakt zich 'niet gelijk zorgen' na mindere periode bij Lyon

Depay maakt zich 'niet gelijk zorgen' na mindere periode bij Lyon

21 maart 2019 – Memphis Depay mag bij Olympique Lyon weliswaar op de bank zitten, toch voelt de aanvaller van het Nederlands elftal zich bij Oranje 'gelukkig'. De voetballer voelt zich op zijn gemak onder bondscoach Ronald Koeman. "Je ziet het misschien niet aan mijn gezichtsuitdrukking, maar ik ben altijd blij om hier te zijn."Dat vertelt hij tegenover het Algemeen Dagblad. "Ik heb een tijdje drooggestaan, dat klopt. Ik ben de eerste die dan in de spiegel kijkt, maar het is niet zo dat ik me dan gelijk zorgen maak", verzekert hij over zijn mindere periode bij Lyon. "Ik lever nog steeds mijn bijdrage aan het team, ben nog steeds de speler die de meeste kansen creëert in Europa."

Desondanks zit hij regelmatig op de bank bij zijn club en dat doet iedere voetballer pijn. "Dat frustreert me wel, ja. Tuurlijk. Ik heb niet van de trainer gehoord waarom dat was. Maar over de situatie bij mijn club wil ik ook weer niet te veel zeggen, ik wil niet negatief zijn. Dat de sfeer er nu anders is dan bij het Nederlands elftal, is duidelijk."

In het Nederlands elftal steekt Depay wél in een prima vorm: hij scoorde de laatste interlands tegen Duitsland en Frankrijk en was in de laatste twaalf wedstrijden van Oranje met zeven treffers en twee assists van grote waarde van Oranje.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. vrijdag 22 november 2019

  2. donderdag 21 november 2019

  3. woensdag 20 november 2019