Thelander realistisch: "Ik sta achter in de rij bij Vitesse"

21 maart 2019, 08:29

Rasmus Thelander kwam afgelopen zomer met hoge verwachtingen naar Vitesse, maar de achterhoedespeler is inmiddels volledig op een zijspoor beland. In het kalenderjaar 2019 speelde hij nog geen minuut en kregen wisselend Maikel van der Werff, Danilho Doekhi en Jake Clarke-Salter de voorkeur. "Ik sta bij Vitesse achter in de rij. Dat is helder."

Dat vertelt hij tegenover De Gelderlander over zijn huidige positie binnen het team. "Als sportman is dit heel erg moeilijk", aldus Thelander, die het verder wél goed naar zijn zin heeft in Arnhem. "Als mens ben ik gelukkig bij Vitesse. De club en de mensen - dat is allemaal goed. Maar ik wil voetballen. Dat is mijn passie. Ik heb nu een gebrek aan vertrouwen. Dat is helder."

Toch wil de Deen geen stampij maken. "Dit is wel stof voor ná het seizoen. Ik doe nu mijn best. Als de coach mij nodig heeft, moet ik klaarstaan", verzekert hij. "Ik ben helemaal niet van het muiten. Ik respecteer de keuze van de trainer. Maar dat is ook topsport. De manager kiest voor anderen. Dat heeft hij mij heel goed duidelijk gemaakt. Niet in een gesprek. Maar dat is ook niet nodig."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen