Koeman twijfelt nog over één plek in elftal voor Wit-Rusland

21 maart 2019, 07:41   Bijgewerkt: 21 maart 2019, 12:33

Het Nederlands elftal begint donderdagavond zonder grote verrassingen aan het duel tegen Wit-Rusland. Bondscoach Ronald Koeman, die zijn 56ste verjaardag viert, twijfelt nog slechts over één plek: Steven Bergwijn en Quincy Promes vechten voor het laatste plekje voorin, naast 'zekerheidjes' Memphis Depay en Ryan Babel.

Dat schrijft het Algemeen Dagblad. Verder is de opstelling vrijwel gelijk aan waar Koeman eerder voor koos. Virgil van Dijk en Matthijs de Ligt vormen het centrum, Denzel Dumfries en Daley Blind zijn vermoedelijk de backs. Ook op het middenveld zijn er weinig grote verrassingen: Frenkie de Jong, Marten de Roon en Georginio Wijnaldum zijn de namen voor wie de keuzeheer vermoedelijk gaat.

Eerder gaf Koeman al aan voor zekerheid te willen gaan en met een vaste kern te spelen. In dat kader is de opstelling niet vreemd: eerder koos hij al voor dezelfde namen. 

Vermoedelijke opstelling Nederland: Cillessen, Dumfries, De Ligt, Van Dijk, Blind, De Roon, De Jong, Wijnaldum, Bergwijn, Depay en Babel

Lees ook: De EK-kwalificatiecyclus gaat van start; hoe werkt het eigenlijk?

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen