Löw is niet ontevreden, maar ziet genoeg verbeterpunten

20 maart 2019, 23:51

Joachim Löw houdt gemengde gevoelens over aan de eerste interland van zijn 'vernieuwde' Duitsland. In Wolfsburg kwam Die Mannschaft niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Servië. Al vroeg in de wedstrijd incasseerden de Duitsers een tegentreffer.

Luka Jovic opende de score na twaalf minuten. "Het is jammer dat we vroeg in de wedstrijd op achterstand kwamen uit een dood spelmoment. Het was duidelijk zichtbaar dat we ons niet goed aanpasten aan een team dat heel ver terugzakte. De chemie ontbrak een beetje", zegt Löw via de kanalen van de Duitse voetbalbond.

Duitsland deed het na rust een stuk beter en kwam twintig minuten voor tijd verdiend op 1-1. De ingevallen Leon Goretzka zorgde voor de gelijkmaker. "In de tweede helft voerden we het tempo op en creëerden we meer kansen, al waren we niet klinisch genoeg. Maar dat is onderdeel van het leerproces. Ik ben blij met de mentaliteit van vandaag."

Sané

In de slotfase van de wedstrijd werd Leroy Sané lelijk geraakt door Milan Pavkov, die een directe rode kaart kreeg. De verwachting is dat de aanvaller van Manchester City er zondag gewoon bij is tegen Oranje. "Sané heeft geluk gehad dat hij er zonder verwondingen van af is gekomen, maar zulke overtredingen kunnen botten breken."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen