Martens hoopt na duel in Wanda Metropolitano op Camp Nou

20 maart 2019, 17:49

Lieke Martens speelde afgelopen zondag met FC Barcelona voor liefst 60.739 toeschouwers. Daarmee werd de Spaanse topper tegen Atlético Madrid de best bezochte wedstrijd ooit tussen twee clubteams in het vrouwenvoetbal. Martens hoopt dat het recordduel in Wanda Metropolitano een opmaat is naar meer wedstrijden in een groot stadion.

In de toekomst hoopt Martens met Barcelona in Camp Nou te spelen. "Natuurlijk zou ik dat graag willen, dat zou heel mooi zijn. Het was een indrukwekkende ervaring, het vrouwenvoetbal had dat nodig. Het is goed van Atlético Madrid dat zij het Wanda Metropolitano beschikbaar hebben gesteld en het zou mooi zijn om in de toekomst een keer in Camp Nou te spelen, bijvoorbeeld een halve finale of tegen Atlético", zegt de Oranje-international tegenover AS.

"In Nederland heb ik weleens voor 30.000 of 35.000 toeschouwers gespeeld, maar het was mijn eerste keer voor 60.000 fans", gaat de aanvalster verder. Martens hoopt dat Real Madrid ook een vrouwenteam gaat formeren. "Ik denk dat de Spaanse competitie dan een van de sterkste ter wereld zou kunnen worden. Het zou mooi zijn als Real Madrid zou meedoen en in het vrouwenvoetbal zou investeren. Dat zou de competitie sterker maken en buitenlandse sterren lokken. Spaanse speelsters zijn goed, maar om een competitie verder te ontwikkelen heb je ook buitenlandse speelsters nodig. "

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen