Slutsky denkt niet dat Ajax Ødegaard kan kopen van Real Madrid

20 maart 2019, 16:28

Het is geen geheim dat Ajax bereid is komende zomer weer de portemonnee te trekken om de selectie te versterken. Martin Ødegaard is één van de spelers die de voorbije tijd in verband wordt gebracht met een toekomstige transfer naar de Amsterdamse club. Leonid Slutsky, die de Noorse middenvelder dit seizoen onder zijn hoede heeft bij Vitesse, betwijfelt of Real Madrid het talent wil verkopen.

In gesprek met DAZN zegt de Russische oefenmeester dat Vitesse bij het huren van Ødegaard ook een optie tot koop heeft geprobeerd te bedingen. "Maar dat was absoluut onmogelijk. Ik denk ook dat het ook voor een andere club lastig wordt om hem te kopen. Hij kan misschien gehuurd worden en anders blijft hij bij Real Madrid", aldus Slutsky.

De Noor is bezig aan een sterk seizoen en verdient volgens Slutsky een stap te maken. "Ik vind het lastig om te zeggen welke club het meest geschikt zou zijn voor Martin, maar hij is honderd procent zeker klaar voor een stap naar een hoger niveau. Wie weet speelt hij volgend seizoen voor Real Madrid. Maar als Ajax serieus geïnteresseerd is, is dat ook een goede optie. Of misschien een club uit de Bundesliga of Premier League."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen