Frenkie de Jong besprak transfer naar Barcelona ook met Koeman

20 maart 2019, 14:28

Frenkie de Jong besprak zijn transfer naar FC Barcelona ook met Ronald Koeman, die zelf een rijk verleden kent in Camp Nou. "We hebben het er regelmatig over gehad, ook bij het Nederlands elftal. In die periode was er ook al sprake van geruchten en interesse", vertelde De Jong woensdag op de persconferentie van het Nederlands elftal.

"Je vraagt dingen, omdat je weet dat de trainer er veel successen heeft gehad. Ik heb gevraagd hoe het was: het leven en bij de club is. Het is altijd prettig dat soort dingen vast te weten." Ook voordat De Jong zijn keuze voor Barça maakte, sprak hij met de bondscoach over zijn toekomst. "Ik was zeker benieuwd wat de trainer te zeggen had. Natuurlijk heeft hij een voorkeur, maar voor hem is het belangrijkste dat ik minuten maak op een goed niveau."

Koeman hoorde het verhaal van De Jong op de persconferentie tevreden aan. "Ik geloof niet dat ik op mijn 21ste zo verstandig sprak. Ik heb dat later moeten leren. Alles wat hij doet, doet hij met een glimlach op zijn gezicht. Zo zou je eigenlijk iedereen willen zien, maar niet iedereen is hetzelfde."

Lees ook: Koeman constateert vermoeidheid

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen