'NAC strikt Van den Abbeele als technisch manager'

20 maart 2019, 11:43

NAC Breda heeft de nieuwe technisch manager bijna binnen. Het gaat om de Belg Tom van den Abbeele (39). Dat melden zowel Belgische en Nederlandse bronnen aan BN/DeStem. Van den Abbeele is momenteel werkzaam voor Sint-Truiden, dat speelt in de Jupiler Pro League.

Gesprekken tussen NAC en Van den Abbeele hebben geresulteerd in een akkoord over de voorwaarden, schrijft de krant woensdagochtend. Tijdelijk directeur Nicole Edelenbos hoopte al deze week een nieuwe technisch manager te presenteren. Ook hoopt NAC vóór 1 april een definitieve opvolger voor Edelenbos te hebben en een vervanger voor de vertrokken Mitchell van der Gaag.

Van den Abbeele bouwde via verschillende functies in de voetballerij een netwerk op. Hij scoutte onder andere voor PSV, Club Brugge, Chelsea en Norwich City. Ook werkte de Vlaming als jeugdtrainer bij AA Gent. Een jaar geleden tekende Van den Abbeele als technisch directeur bij Sint Truiden, die destijds ook bij PSV aan de slag kon.

NAC zit al sinds september zonder technisch manager. Hans Smulders werd verantwoordelijk gehouden voor het tegenvallende transferbeleid.

Lees ook: 'NAC Breda benadert Brood

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen