Löw voorspelt grote toekomst voor op WK gepasseerde Sané

19 maart 2019, 23:53

Joachim Löw verwacht dat Leroy Sané in de nabije toekomst één van de dragende krachten van het Duitse nationale elftal gaat worden. De bondscoach, die Sané niet opnam in zijn WK-selectie, is tevreden over de ontwikkeling van de aanvaller van Manchester City.

"Hij heeft in de Nations League laten zien dat hij een grote stap heeft gezet", bejubelt Löw de 23-jarige Sané op de persconferentie van het Duitse elftal voor de oefenwedstrijd tegen Servië, van woensdag. "Hij heeft zijn eerste doelpunten gemaakt en zijn opdrachten goed uitgevoerd. Hij heeft buitengewone kwaliteiten die hij zowel bij Manchester City als bij ons laat zien. Hij kan op den duur een hele belangrijke factor in het nationale elftal worden."

Sané kwam na het voor Duitsland desastreus verlopen WK tijdens de Nations League meer in beeld bij Löw. Dit seizoen scoorde Sané in 25 wedstrijden achtmaal voor Manchester City. Hij verruilde Schalke 04 in de zomer van 2016 voor The Citizens. In zeventien interlands kwam Sané tot twee doelpunten. Die maakte hij in het najaar van 2018 in een oefenwedstrijd tegen Rusland en tijdens het 2-2 gelijkspel tegen Nederland.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen