Reis (29) zet noodgedwongen een punt achter zijn carrière

19 maart 2019, 23:11

Jonathan Reis zal niet meer op topniveau terugkeren als voetballer. De 29-jarige Braziliaanse spits legt zich neer bij het feit dat zijn rechterknie het niet meer toelaat om op hoog niveau te voetballen. Hij dook vorige week nog op bij het Indonesische Bhayangkara FC, maar moest de oud-PSV'ers al snel zijn conclusies trekken  "Ik heb mijn laatste wedstrijd een jaar geleden gespeeld. Het gaat hem niet meer worden", aldus Reis.

Dat vertelt de Braziliaan in gesprek met het Eindhovens Dagblad. Reis maakte eind 2010 veel indruk in het shirt van PSV, maar een zware knieblessure in december van dat jaar, die hij in het duel met Roda JC opliep, zorgde ervoor dat de spits nooit meer de oude werd.

Reis speelde later voor Vitesse, waar hij in 54 wedstrijden twaalf keer scoorde. Hij vertrok aan het einde van 2013 in Arnhem, waarna Reis terugkeerde naar zijn vaderland. Via Turkije, Japan en een stage in Indonesië is Reis nu weer in Brazilië beland. Hij heeft nog steeds last van zijn rechterknie. De oud-spits gaat zich richten op een carrière als jeugdtrainer

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen