Ødegaard verheugd met terugkeer Zidane: "Ik ken hem goed"

19 maart 2019, 22:27

Martin Ødegaard is blij dat Zinedine Zidane terug is bij Real Madrid. De aan Vitesse verhuurde Noor is hoopvol gestemd dat het hem meer kansen op zal leveren, aangezien hij naar eigen zeggen een goede band met de Fransman heeft.

"Voor mij is het positief", vertelt Ødegaard tegenover diverse Noorse media. "Ik ken hem goed en we hebben een goede relatie met elkaar. Ik heb hem vele jaren als coach gehad, zowel in hogere teams als bij Castilla (het tweede elftal van Real Madrid, red.)."

Ook voor zijn broodheer ziet de Vitesse-speler het zonnig in. "Ik denk dat het heel positief is. Hij heeft een aantal succesvolle seizoenen gehad bij Real Madrid en hij kent de club en de spelers goed. Iedereen kent hem ook en er is een goede relatie tussen de groep, dus ik denk dat het perfect is."

De aanvallende middenvelder staat nog tot het einde van het seizoen onder contract bij Vitesse. Daarna keert Ødegaard terug naar de Spaanse grootmacht. Momenteel bereidt hij zich met het nationale elftal van Noorwegen voor op de EK-kwalificatiewedstrijden tegen Spanje (zaterdag) en Zweden (dinsdag).

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen