Cillessen genoot van Ajax: "Fantastisch, juichend op de bank"

19 maart 2019, 20:50

Ook FC Barcelona-doelman Jasper Cillessen genoot van de galavoorstelling die Ajax onlangs gaf tegen Real Madrid. Hij deed dat niet eens vanwege de rivaliteit tussen zijn eigen ploeg en de Madrilenen, maar meer vanwege zijn verleden in Amsterdam.

"Het was fantastisch. Ik zat juichend op de bank", jubelt Cillessen zijn oud-werkgever in gesprek met FOX Sports. "Niet omdat ik van Barcelona ben, maar wel als oud-Ajacied en Nederlander. Ik ben trots op Ajax. Het is fantastisch voor hen en Nederland."

De doelman is momenteel in Zeist en bereidt zich met het Nederlands elftal voor op de aanstaande EK-kwalificatieduels met Wit-Rusland (donderdag) en Duitsland (zondag). Hij hoopt dat de goede prestaties van Ajax bij kunnen dragen aan een positief resultaat in die duels. "De spelers van Ajax komen hier met een goed gevoel binnen. Hopelijk laten ze dat dadelijk op het veld weer zien."

Frenkie de Jong tekende onlangs bij Cillessens huidige club. De doelman had in die tijd contact met de middenvelder van Ajax. "In de periode dat het speelde heb ik het er met hem over gehad, daarna niet meer. Ik heb aangegeven wat mijn ervaringen zijn en wat hij kan verwachten bij een grote club als Barcelona. Uiteindelijk heeft hij de keuze gemaakt." Waar Cillessen volgend seizoen zelf keept, is nog onbekend:  "Ik heb nog niet nagedacht over volgend seizoen."

Lees ook: Cillessen is helemaal fit en klaar voor aanstaande interlands

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen