Van Veldhoven zag 'geen progressie' meer onder Molenaar

19 maart 2019, 14:29

Slechts één van de laatste zeven Eerste Divisie-duels eindigde in een overwinning voor Roda JC en dat is trainer Robert Molenaar fataal geworden. De coach is eerder vandaag (dinsdag) op straat gezet door de Limburgers. Algemeen en technisch directeur Harm van Veldhoven vindt dat er ingegrepen moest worden.

"Er was geen progressie meer te zien. We hebben afgelopen weekeinde naar oplossingen gezocht om iets meer te kunnen brengen. De laatste weken gaven gewoon te weinig hoop voor de play-offs. Er moest iets gebeuren", legt hij uit aan het Algemeen Dagblad. Hij zag dus te weinig progressie. "En als je straks hopelijk de play-offs in gaat, dan moet je op elke speler kunnen bouwen, ook als hij op de bank zit. Dat gevoel had ik niet."

Interim-trainer Eric van der Luer maakt het seizoen af in Kerkrade. Hij stapt over van de beloftenploeg van Roda en heeft vertrouwen in een goede afloop. "Veel veranderingen hoef je niet te verwachten, maar het is wel mijn taak om iedereen optimaal te laten renderen. Daarvoor ga ik keihard werken. En dat verlang ik van de spelers ook."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen