Memphis vindt situatie bij Olympique Lyon 'frustrerend'

19 maart 2019, 07:41

Tijdens de vorige interlandperiode stak Memphis Depay in uitstekende vorm bij zijn club, maar nu gaat het een stuk moeizamer met de aanvaller van Olympique Lyon. De aanvaller is zijn topvorm kwijtgeraakt bij de Franse club en baalt van zijn situatie.

De 25-jarige Memphis moest het de laatste duels doen met een reserverol. "Geen idee wat de reden daarvoor is. Maar lekker dat je je dan mag melden in Nederland om voor je land uit te komen in een geweldig team", zegt hij tegen de NOS. "Ik heb de laatste wedstrijden niet gespeeld en natuurlijk is dat frustrerend."

Ondanks dat Memphis moeizaam draait in Lyon, raakt hij zijn zelfvertrouwen absoluut niet kwijt. "Ik kom hier aan hoe ik hier ook ben weggegaan en dat is gelukkig en blij. Ik ben altijd gefocust en gretig voor meer resultaat. Wat er in Lyon gebeurt, moeten we ook niet groter maken dan het is. Ik heb een tijdje niet gescoord en ik kijk vaak in de spiegel. Er worden doelpunten van mij verwacht."

Qua doelpunten houdt het absoluut niet over bij Memphis, die op andere manieren wel van waarde is voor Lyon. "Statistisch gezien creëer ik de meeste kansen en ben ik betrokken. Dus dat ik gepasseerd word, is iets waar ik mij aan erger. Maar we zijn nu bij het Nederlands elftal en dat is het lekkerste op dit moment. En dat komt op een goed moment voor mij."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen