Gisteren gemist: NAC zonder coach, Ihattaren praat met Koeman

19 maart 2019, 00:30   Bijgewerkt: 18 maart 2019, 23:46

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de dag daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op maandag 18 maart.

Van der Gaag geeft de moed op en dient ontslag in bij NAC Breda

Mitchell van der Gaag is niet meer de trainer van NAC Breda. De oefenmeester heeft zijn ontslag ingediend bij de hekkensluiter van de Eredivisie. Van der Gaag stelde zondagmiddag al interim-directeur Nicole Edelenbos en aandeelhouder Wim van Aalst op de hoogte van zijn besluit. Een dag eerder bereikte NAC onder leiding van Van der Gaag een nieuw dieptepunt toen het met 0-4 kansloos verloor van FC Utrecht.

Ihattaren bevestigt gesprek Koeman en erkent twijfel

Mohammed Ihattaren weet nog niet of hij later voor het Nederlands elftal of Marokko kiest. Het 17-jarige toptalent van PSV sprak onlangs met bondscoach Ronald Koeman over zijn interlandtoekomst en erkent dat het een fijn gesprek was.

Van Bergen en Heerenveen halen opgelucht adem na MRI-scan

SC Heerenveen kan opgelucht ademhalen na goed nieuws over vleugelspits Mitchell van Bergen. De buitenspeler van de Friezen viel zaterdag uit in de met 0-3 kansloos verloren thuiswedstrijd tegen De Graafschap, maar de schade aan zijn knie valt mee.

Chelsea dient klacht in bij UEFA na racistisch wangedrag in Kiev

Het Europa League-duel tussen Chelsea en Dinamo Kiev krijgt nog een staartje. De Engelsen hebben namelijk een officiële klacht ingediend bij de voetbalbond UEFA wegens een racistisch incident tijdens het treffen in de knock-outfase.

Teleurgestelde De Jong wil kater wegspoelen met Oranje

Ondanks de pijnlijke uitglijder tegen AZ is Frenkie de Jong gemotiveerd om weer aan de slag te gaan met het Nederlands elftal. De Ajax-middenvelder werd onderweg naar Zeist opgeschrikt door de aanslag in Utrecht, maar op het trainingscomplex was de ergste schrik alweer verdwenen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen