Pröpper: "Blij dat het hele land weer achter ons staat"

18 maart 2019, 20:08   Bijgewerkt: 18 maart 2019, 23:28

Davy Pröpper kwam met een geweldige opsteker aan bij het trainingskamp van het Nederlands elftal. De middenvelder van Brighton & Hove Albion bekerde tegen Millwall na strafschoppen door naar de halve finale van de FA Cup en merkt dat er bij Oranje meer vertrouwen is.

Met nog maar een paar minuten te spelen bogen Pröpper en co, mede dankzij een goal van Jürgen Locadia, de wedstrijd om en besliste de ploeg het duel na pingels. De loting was Brighton echter minder gezind. "Een nadeel is dat we het nu tegen Manchester City moeten opnemen. Maar het is leuk voor onze fans. Die gaan met 40.000 supporters naar Wembley", vertelt hij in gesprek met De Telegraaf.

Tegenwoordig is Pröpper ook niet weg te denken uit de selectie van bondscoach Ronald Koeman. De centrale middenvelder begon onder Koeman onder meer in de basis tijdens het uitduel tegen Frankrijk in het kader van de Nations League. Pröpper ziet steeds meer enthousiasme rondom Oranje. "Ik ben blij dat het hele land weer achter ons staat. Maar we moeten er wel voor zorgen dat dit zo blijft."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen