Rutten: "Misschien kan dit seizoen nog een verrassing brengen"

18 maart 2019, 13:52

Fred Rutten ziet de play-offs om de Belgische titel met vertrouwen tegemoet. RSC Anderlecht won zondag met 0-2 van KV Oostende en is nu zes wedstrijden op rij ongeslagen. De Belgische club is geen topfavoriet voor het kampioenschap, maar de Nederlandse trainer sluit een stunt niet uit.

Yannick Bolasie en Ivan Santini bezorgden Anderlecht zondag de zege. "Over de eerste helft ben ik heel tevreden, die was gewoon goed. Maar we hadden bij de rust 0-2 moeten voor staan. Na de rust was het wat minder, maar we maken toch nog een mooie goal. Dan verwacht je dat je op de counter nog gaat kunnen scoren, maar uiteindelijk was het in de laatste vijf minuten nog even bibberen", wordt Rutten geciteerd door Het Laatste Nieuws.

De Nederlandse coach vindt dat zijn ploeg de wedstrijd sneller had moeten beslissen. "Dat heeft allemaal te maken met hoe het dit jaar tot dusver is gelopen voor ons. Bij 0-1 ben je nog niet helemaal zeker van winst en bij een paar spelers sluipt de schrik er dan wat in. Als we dat eruit krijgen, kan dit team nog groeien", gaat Rutten verder. "Misschien kan dit seizoen nog een mooie verrassing brengen. Het team krijgt vertrouwen en de automatismen komen ook langzaam. Dat moet vertrouwen geven in de play-offs."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen