Cambuur verwacht Henk de Jong spoedig te contracteren

18 maart 2019, 12:09

Niets lijkt een terugkeer van Henk de Jong bij SC Cambuur meer in de weg te staan. De trainer liet zich ontvallen dat hij in gesprek is met de Leeuwarders, wat door de club wordt bevestigd aan Voetbal International. Cambuur verwacht snel witte rook.

"Het is inmiddels geen geheim meer dat we Henk graag als trainer willen. We hebben de afgelopen dagen een paar goede gesprekken met elkaar gevoerd en verwachten er op korte termijn definitief uit te komen", laat algemeen directeur Ard de Graaf weten aan VI. Naast De Jong zal ook assistent Sandor van der Heide terugkeren in Leeuwarden.

De Jong kondigde onlangs zijn vertrek bij De Graafschap aan. De Friese trainer wilde vanwege de slechte gezondheid van zijn vrouw dichter bij huis werken. Cambuur maakte vervolgens bekend dat aan het einde van het seizoen de samenwerking met zittende trainer René Hake wordt beëindigd, waarna het balletje ging rollen.

De Jong was eerder tussen 2010 en 2016 als (assistent-)trainer actief in Leeuwarden. Hij vertrok bij Cambuur omdat hij zichzelf niet meer de geschikte persoon achtte om de Leeuwarders te leiden in de strijd tegen degradatie. Zonder De Jong degradeerde Cambuur alsnog.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen