Spoorboekje: interview met Kadioglu, NAC op zoek naar coach

Spoorboekje: interview met Kadioglu, NAC op zoek naar coach

19 maart 2019 – Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op dinsdag 19 maart.Nieuws

NAC Breda zoekt nieuwe coach
Het kwam ondanks de 0-4 nederlaag toch als een verrassing: het vertrek van Mitchell van der Gaag als trainer van hekkensluiter NAC Breda. Met nog acht duels - en eventuele play-offs - te gaan moet de uitgeholde NAC-directie op zoek naar een nieuwe coach. Krijgen we vandaag al mogelijke namen of zelfs witte rook uit Brabant?

Specials

Ferdi Kadioglu loopt met mixed feelings rond bij Fenerbahçe
Hij behoort tot de grootste talenten van Nederland, maar verpietert al het hele seizoen bij Fenerbahçe op de bank. Ferdi Kadioglu (19) zit dan ook met, zoals de middenvelder het zelf noemt, 'mixed feelings' in Turkije. Na zijn vertrek bij NEC afgelopen zomer heeft de geboren Arnhemmer dertien minuten voor Fenerbahçe in de benen. Deze week bij is hij even weg uit Istanbul om met Jong Oranje op trainingskamp te gaan. Voor Kadioglu in het vliegtuig stapte, sprak hij met FCUpdate.nl.

Wedstrijden

FC Twente Vrouwen - PSV Vrouwen (19.30 uur)
De Eredivisie bij de mannen ligt door de interlandperiode even stil, maar bij de vrouwen gaat de strijd om het kampioenschap gewoon door. Vanavond staat in de kampioenspoule de kraker op het programma tussen koploper FC Twente en nummer twee PSV. In de eindstand in de reguliere competitie stond PSV bovenaan, maar aangezien er net als in bijvoorbeeld België met play-offs wordt gewerkt om de kampioen te bepalen, is die titel voor de vrouwen uit Eindhoven nog niet binnen. Sterker nog, in de kampioenspoule is FC Twente de ploeg na twee duels gepasseerd. Twente won die duels allebei, PSV verloor van Ajax. Het verschil tussen koploper en achtervolger is wel maar één punt en dus kan PSV bij winst de koppositie weer overnemen. Bij een gelijkspel zou Ajax koploper kunnen worden. De Amsterdamse vrouwen spelen uit tegen nummer vier ADO Den Haag.

Voetbal op tv

22.30 uur: Voetbalpraat, FOX Sports 1, voetbaltalkshow

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. dinsdag 21 mei 2019

  2. maandag 20 mei 2019

  3. zondag 19 mei 2019