Valverde: "We hebben geluk dat we in het Messi-tijdperk leven"

18 maart 2019, 11:03   Bijgewerkt: 18 maart 2019, 12:11

Ernesto Valverde prijst zich dolgelukkig met Lionel Messi. De trainer van FC Barcelona komt superlatieven om het optreden van de Argentijnse sterspeler tegen Real Betis (1-4) te omschrijven. "We hebben geluk dat we in het Messi-tijdperk leven", aldus de coach van de Catalaanse club.

Messi nam Barça zondagavond bij de hand. De captain maakte drie doelpunten, waarvan zijn laatste van uitzonderlijke schoonheid was. Met een stift van buiten het strafschopgebied zorgde Messi een paar minuten voor tijd voor het slotakkoord. Zijn doelpunt leverde zelfs een ovationeel applaus van de aanhang van Real Betis op. "We hebben vanavond gezien hoe het publiek reageert als Messi op het veld staat. De reactie van de supporters laat zien dat ze van hem genieten, ondanks dat hij ze pijn heeft gedaan", aldus Valverde in Spaanse media.

Messi zelf was vereerd door het applaus van de supporters van de tegenstander. "Dat is me nooit eerder overkomen. De fans hebben ons altijd respectvol behandeld, ondanks dat wij de rivaal zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen