De Boer ook na derde competitiewedstrijd zonder zege in MLS

18 maart 2019, 07:46

Frank de Boer wacht ook na drie competitiewedstrijden op zijn eerste zege met Atlanta United. In het thuisduel met Philadelphia Union bleef de MLS-kampioen zondagnacht (Nederlandse tijd) steken op een gelijkspel (1-1). Tot aan het treffen met Atlanta had Phildelphia nog géén punt.

Na de uitschakeling in de Concacaf Champions League is dit de volgende teleurstelling voor De Boer. De oogst is mager in zijn eerste wedstrijden als coach van Atlanta. Hij opende met een nederlaag tegen DC United (2-0) en een gelijkspel tegen Cincinnatie (1-1). Maar gezien het scoreverloop mocht Atlanta ook nog niet klagen met een puntje tegen Phildelphia, waar Haris Medunjanin de hele wedstrijd meespeelde.

Atlanta kwam vroeg in de tweede helft op achterstand door een treffer van Brenden Aaronson. Die tik kwam aan, maar vocht het elftal van De Boer zich terug in de wedstrijd. De gelijkmaker kwam tot stand door een lange, vlot lopende aanval. Invaller Ezequiel Barco liep vrij de zestien en kopte de voorzet van Julian Gressel achter doelman Andre Blake. In de resterende twintig minuten zocht Atlanta nog tevergeefs naar de winnende.

De eerstvolgende wedstrijd van Atlanta is na de interlandperiode tegen Columbus Crew. Direct een pittige opgave, want Columbus Crew is de nummer twee in de Eastern Conference. Atlanta staat teleurstellend negende met alleen Chicago Fire, New England Revolution en Philadelphia onder zich.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen