Gisteren gemist: staande ovatie voor Messi, De Vrij helpt Inter

18 maart 2019, 08:47

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de dag daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zondag 17 maart.

Messi doet voetballiefhebbers watertanden tegen Real Betis

Lionel Messi heeft zondagavond weer eens getoond waarom hij tot 's werelds beste voetballers aller tijden wordt gerekend. De Argentijnse sterspeler nam FC Barcelona op bezoek bij Real Betis bij de hand en scoorde drie keer, waarvan twee pareltjes. De Catalanen wonnen uiteindelijk met 1-4 en deden zodoende uitstekende zaken in de strijd om de Spaanse landstitel.

De Vrij belangrijk voor Inter in spectaculaire derby

De stadsderby tussen AC Milan en Internazionale is uitgemond in een waar spektakelstuk. In San Siro vielen zondagavond vijf doelpunten, waarvan drie gemaakt door de Nerazzurri. Stefan de Vrij - midweeks nog de schlemiel bij de Italiaanse club - was met een doelpunt belangrijk voor zijn ploeg. Door de 2-3 zege neemt Inter de derde plaats weer over van de stadsgenoot.

Mbappé en Di María helpen PSG aan zege in klassieker

Het in de Ligue 1 nagenoeg ongenaakbare Paris Saint-Germain heeft zondagavond de Franse klassieker tegen Olympique Marseille gewonnen. Door doelpunten van Kylian Mbappé en Ángel Di María won PSG met 3-1 van de rivaal. Door de zege is titelprolongatie weer een stapje dichterbij voor de club uit de Franse hoofdstad.

Chelsea verzuimt concurrentie onder druk te zetten

Chelsea dreigt voor het tweede jaar op rij een Champions League-ticket mis te lopen. De Londense club bewees zichzelf zondagavond een heel slechte dienst door op Goodison Park met 2-0 te verliezen van Everton. Door de nederlaag blijft Chelsea steken op de zesde plaats en kan de concurrentie verder uitlopen.

Griekse kraker wordt gestaakt vanwege supportersgeweld

Het Griekse voetbal is wederom geteisterd door supportersgeweld. Zondagavond liep het tijdens Panathinaikos tegen Olympiakos uit de hand, waardoor het duel in de zeventigste minuut gestaakt werd. Hooligans raakten slaags met de politie.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen