Suárez houdt enkelblessure over aan duel met Real Betis

18 maart 2019, 08:46

FC Barcelona schreef zondagavond weer drie punten bij in de Spaanse titelstrijd, maar is niet ongeschonden uit het duel met Real Betis gekomen. Luis Suárez heeft een blessure overgehouden aan de wedstrijd in Sevilla, meldt de club via de officiële kanalen. Het is nog niet duidelijk hoe lang de Uruguayaan uit de roulatie is.

Suárez liep de blessure in de slotfase van de wedstrijd op. De aanvaller verzwikte zijn enkel en werd een minuut voor tijd vervangen door Coutinho. Met een assist en doelpunt was Suárez belangrijk geweest voor zijn ploeg, waar Lionel Messi de grote uitblinker was. De Argentijn scoorde drie keer en kreeg na het maken van zijn laatste doelpunt, de 1-4, zelfs een staande ovatie van de aanhang van Real Betis.

Waarschijnlijk zal Suárez zich afmelden bij de nationale ploeg van Uruguay, dat op 22 maart oefent tegen Oezbekistan. Of de aanvaller op tijd hersteld is om na de interlandperiode weer in actie te kunnen komen, zal maandag moeten blijken. Dan komt de club met een blessure-update.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen