Mbappé en Di María helpen PSG aan zege in klassieker

17 maart 2019, 23:50

Het in de Ligue 1 nagenoeg ongenaakbare Paris Saint-Germain heeft zondagavond de Franse klassieker tegen Olympique Marseille gewonnen. Door doelpunten van Kylian Mbappé en Ángel Di María won PSG met 3-1 van de rivaal. Door de zege is titelprolongatie weer een stapje dichterbij voor de club uit de Franse hoofdstad.

PSG trad in Parc des Princes aan zonder Neymar en Edinson Cavani, die in lappenmand zitten. Dani Alves en Thomas Meunier vielen zondag daarnaast in de eerste helft uit, waardoor de thuisploeg een hoop van zijn sterspelers miste. Het deerde de koploper niet, want PSG had het betere van het spel en kwam vlak voor rust verdiend op voorsprong. Uit een vlijmscherpe tegenaanval schoot Mbappé raak in de lange hoek.

Meteen na rust kwamen de bezoekers op gelijke hoogte. Uit de draai verschalkte Valère Germain doelman Alphonse Aréola. Met een bekeken schot zette Di María zijn ploeg even later weer op voorsprong, waarna keeper Steve Mandanda met een directe rode kaart van het veld werd gestuurd. Vervolgens besliste Di María met een magistrale vrije trap de wedstrijd in het voordeel van PSG.

Door de zege heeft de club van trainer Thomas Tuchel nu twintig punten (!) voorsprong op nummer twee Lille. PSG heeft daarnaast een wedstrijd minder gespeeld.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen