Messi doet voetballiefhebbers watertanden tegen Real Betis

17 maart 2019, 22:45   Bijgewerkt: 18 maart 2019, 08:47

Lionel Messi heeft zondagavond weer eens getoond waarom hij tot 's werelds beste voetballers aller tijden wordt gerekend. De Argentijnse sterspeler nam FC Barcelona op bezoek bij Real Betis bij de hand en scoorde drie keer, waarvan twee pareltjes. De Catalanen wonnen uiteindelijk met 1-4 en deden zodoende uitstekende zaken in de strijd om de Spaanse landstitel.

Zijn eerste van de avond maakte Messi vanaf twintig meter. Met een vrije trap in de verre kruising opende de Argentijn de score. Vlak voor rust verdubbelde hij de marge door een briljante assist van Luis Suárez met de punt van zijn schoen langs doelman Pau López te schuiven. De schoonheid van het doelpunt zat hem met name in de assist van de Uruguayaan, die na een uur het derde Catalaanse doelpunt maakte.

Op het moment dat de wedstrijd was gespeeld, deed Real Betis wat terug. Loren scoorde op aangeven van oud-Ajax-doelwit Diego Lainez. Het slotakkoord was echter voor Messi, die zijn hattrick completeerde. Met een prachtige stift van buiten het strafschopgebied maakte hij de 1-4. Na zijn derde doelpunt kreeg de captain zelfs een staande ovatie van het publiek van Real Betis. In blessuretijd maakte de Argentijn ook nog bijna een vierde doelpunt, maar zijn inzet eindigde op de paal.

Barcelona verstevigt door de zege de koppositie in de Primera División. De voorsprong op Atlético Madrid, dat zaterdag met 2-0 verloor van Athletic Bilbao, bedraagt nu tien punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen