Poldervaart denkt dat Excelsior minimaal acht punten nodig heeft

17 maart 2019, 20:42

Het beloven spannende weken te worden voor Excelsior, dat strijdt tegen degradatie. De Rotterdamse club verloor zondagmiddag met 0-2 van directe concurrent PEC Zwolle en blijft daardoor steken op de zestiende plaats. Adrie Poldervaart erkent de ernst van de situatie, maar panikeert niet.

"We hebben het hele seizoen op een paar punten van plaats zestien gestaan. Nu het einde nadert, wordt daar veel meer de nadruk op gelegd. We hebben na de winterstop een superstart gehad met tien punten uit zes wedstrijden. Toen was het allemaal hosanna. Daarna kregen we PSV, waartegen we te weinig lef hebben getoond. Tegen VVV pakten we 'm niet en PEC Zwolle hadden we niet moeten laten uitlopen, maar dat is wel gebeurd", aldus Poldervaart tegenover FOX Sports.

Excelsior verloor de laatste drie wedstrijden en scoorde ook al vier keer op rij niet. In de laatste duels van het seizoen spelen de Kralingers nog tegen sc Heerenveen, NAC Breda, FC Groningen, Ajax, Willem II, ADO Den Haag, AZ en Heracles Almelo. In die acht wedstrijden zal Excelsior de nodige punten moeten pakken om niet bij de laatste drie te eindigen. "Ik denk minimaal acht", aldus de coach.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen