Stam looft Namli na belangrijke overwinning: "Fantastisch"

17 maart 2019, 20:25

Jaap Stam heeft met PEC Zwolle zondag uitstekende zaken gedaan in het rechterrijtje van de Eredivisie. De uitwedstrijd tegen Excelsior werd met 0-2 gewonnen, tot vreugde van Stam. Hij onderstreept hoe belangrijk de winst is.

PEC is door de zege gestegen naar de twaalfde positie. "Dit was een enorm belangrijke wedstrijd voor beide ploegen", zegt Stam tegen FOX Sports. "We moesten winnen, maar dat doe je niet zomaar even. Excelsior is gewoon een goede ploeg die goed kan voetballen. Het is knap dat we hier de punten hebben gepakt. Omdat wij de kansen niet maakten, bleef het tot het einde spannend. De 0-1 was heel belangrijk en daardoor kwamen er nog meer ruimtes voor ons in de omschakeling."

Uitblinker bij PEC was Younes Namli, die de prachtige 0-2 aantekende. "Die kan echt fantastisch voetballen. Voordat ik kwam speelde hij vaak aan de zijkant, maar ik heb hem op tien gezet. Omdat hij daar wat vrijer is in zijn manier van bewegen. Hij is heel creatief en snel aan de bal. Wij zijn heel blij met hem en hij rendeert uitermate goed."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen