Younes leidt met eerste doelpunt overwinning Napoli in

17 maart 2019, 20:08

In een wedstrijd met zes ex-Eredivisionisten aan de aftrap heeft Napoli aan het langste eind getrokken tegen Udinese. Amin Younes, die zijn vijfde wedstrijd speelde voor de club uit Napels, leidde met zijn eerste goal in Italiaanse dienst een doelpuntrijke wedstrijd in. Napoli won de wedstrijd met 4-2.

Naast Younes stonden ook Dries Mertens, Arkadiusz Milik (beiden Napoli), William Troost-Ekong, Hidde ter Avest en Marvin Zeegelaar (allen Udinese) op het veld in Stadio San Paolo. Met een schot in de lange hoek opende Younes na zeventien minuten de score. José Callejón verdubbelde even later de marge, waarna Udinese nog voor rust via Kevin Lasagna en Seko Fofana op gelijke hoogte kwam.

Napoli trok de wedstrijd na rust alsnog naar zich toe. Milik zette zijn ploeg met een kopbal na een uur weer op voorsprong. Mertens besliste vervolgens de wedstrijd in het voordeel van de club uit Napels door na een knappe actie de 4-2 te maken. De wedstrijd werd overschaduwd door het uitvallen van David Ospina. De van Arsenal gehuurde doelman liep een hoofdblessure op, zakte daarna in elkaar en werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen