Rutten wint weer, Danjuma maakt rentree bij Club Brugge

Rutten wint weer, Danjuma maakt rentree bij Club Brugge

17 maart 2019 – Het RSC Anderlecht van Fred Rutten gaat met een goed gevoel de play-offs om de Belgische titel in. De club van de Nederlandse trainer won zondagavond met 0-2 bij KV Oostende en is naar de vierde plaats gestegen. Bij Club Brugge, dat met 1-2 verloor van Excelsior Moeskroen, maakte Arnaut Danjuma Groeneveld na lang blessureleed zijn rentree.KV Oostende - RSC Anderlecht (0-2)
Toen Rutten in de winterstop werd aangesteld als nieuwe trainer van Anderlecht, kreeg hij en duidelijke opdracht mee: de club naar de play-offs loodsen. In die missie slaagde de Nederlandse coach vorige week al. Tegen Oostende stond er niet heel veel meer op het spel voor de Belgische club, al werden de punten uiteraard wel weer verdeeld. Everton-huurling Yannick Bolasie en Ivan Santini scoorden in de laatste twintig minuten van de wedstrijd, waardoor Anderlecht met 0-2 won.

Club Brugge - Excelsior Moeskroen (1-2)
Club Brugge gaat eveneens meestrijden om de landstitel, maar niet met een goed gevoel de play-offs in. Met Stefano Denswil en Ruud Vormer in de basis ging de Belgische grootmacht zondagavond voor eigen publiek met 1-2 onderuit tegen Excelsior Moeskroen. Lichtpuntje was de terugkeer van Danjuma. Hij kwam twintig minuten voor tijd binnen de lijnen en stond zodoende voor de eerste keer sinds oktober weer op het wedstrijdveld.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. dinsdag 17 september 2019

  2. maandag 16 september 2019