Eintracht blijft maar winnen, Sevilla en Promes herpakken zich

Eintracht blijft maar winnen, Sevilla en Promes herpakken zich

17 maart 2019 – Eintracht Frankfurt gaat in het competitieslot een serieuze rol spelen in de strijd om een Champions League-ticket. De Duitse club van Jetro Willems en Jonathan de Guzman won met 1-0 van Nürnberg en staat nog maar één punt verwijderd van de vierde plaats. In de Primera División herpakte Sevilla zich bij Espanyol (0-1) van de uitschakeling in de Europa League.Eintracht Frankfurt - FC Nürnberg (1-0)
Het succes van Eintracht Frankfurt duurt voort. De Duitse club is nog altijd ongeslagen in 2019 en bereikte afgelopen woensdag ten koste van Inter de kwartfinale van de Europa League. Zondag deed de club van Willems en De Guzman weer uitstekende zaken in de Bundesliga. Door een doelpunt van Martin Hinterreger boekte het een minieme, maar belangrijke zege tegen Nürnberg. Van het Nederlandse duo kwam alleen Willems als invaller in actie. Frankfurt profiteert met de overwinning optimaal van het puntenverlies van Bayer Leverkusen en Borussia Mönchengladbach.

Espanyol - Sevilla (0-1)
Sevilla heeft een bewogen week achter de rug. De Spaanse club werd door Slavia Praag uitgeschakeld in de Europa League en ontsloeg een dag later trainer Pablo Machín. Tegen Espanyol, dat meedraait in de onderkant van de middenmoot, werd zondag geen fout gemaakt. Met Quincy Promes in de basis won Sevilla met 0-1. Vanaf de strafschopstip maakte Wissam Ben Yedder de enige goal van de wedstrijd. Sevilla blijft steken op plek zes, maar ligt slechts twee punten achter op nummer vier Getafe.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. zondag 9 augustus 2020

  2. zaterdag 8 augustus 2020