Solskjaer erg boos na 'slechtste wedstrijd' onder zijn leiding

Solskjaer erg boos na 'slechtste wedstrijd' onder zijn leiding

17 maart 2019 – Ole Gunnar Solskjaer vindt de nederlaag van Manchester United in het FA Cup-toernooi tegen Wolverhampton Wanderes de grootste teleurstelling uit zijn nog korte periode als manager van United. De Noor verwacht dat zijn ploeg zich na de interlandbreak weer opricht.Na de competitienederlaag tegen Arsenal is het verlies bij Wolves de tweede verliesbeurt op rij. Na afloop is Solskjaer duidelijk over wat hij van het spel vond. "Dit was onze slechtste wedstrijd sinds mijn komst. Vorige week (tegen Arsenal, red.) waren we nog blij met ons spel, maar vandaag misten we gretigheid en kwaliteit aan de bal."

Zeker na rust zag Solskjaer dat het niet best was wat United liet zien. "We hebben hun keeper nooit onder druk kunnen zetten. We hebben gekregen waar we recht op hadden, we verdienden het niet om deze wedstrijd te winnen."

Lang rouwen is er niet bij, vindt de Noor. "We zijn natuurlijk teleurgesteld, maar na de interlands zijn we klaar om te knallen. We hebben nog zo veel om voor te spelen. En in april en mei is Manchester United altijd in vorm."

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. dinsdag 22 september 2020

  2. maandag 21 september 2020