Van Geel wijkt niet: "Ben lang geleden ook positief toegezongen"

Van Geel wijkt niet: "Ben lang geleden ook positief toegezongen"

17 maart 2019 – Ondanks de forse kritiek van de eigen aanhang weigert Martin van Geel op te stappen als technisch directeur bij Feyenoord. Dat stelt de onder vuur liggende bestuurder zondag bij het televisieprogramma De Tafel van Kees. De laatste weken wordt Van Geel, die ook ingaat op de onderhandelingen van Louis van Gaal en toekomst van Robin van Persie, door een deel van de Feyenoord-fans uitgejouwd.En dat betreurt de td uiteraard. "Maar ik ben lang geleden door een deel van het publiek positief toegezongen. Dat was redelijk uniek voor een Feyenoord-bestuurder, liet ik me toen vertellen. Ik ben toen ook rustig en bij mezelf gebleven", aldus Van Geel, die niet van wijken wil weten. "Ik gooi de handdoek niet in de ring. De directie en de Raad van Commissarissen doen een beroep op me. De club laat me soms tot het gênante merken dat die me niet kwijt wil."

Van Gaal en Van Persie
Nadat duidelijk werd dat Giovanni van Bronckhorst aangaf na dit seizoen te vertrekken, besloot Van Geel oudgediende Louis van Gaal te polsen voor de trainersfunctie in De Kuip. "Een kansloos telefoontje, maar dat wist ik eigenlijk al." Na de nee van Van Gaal werd Jaap Stam als opvolger binnengehaald.

Ook Van Persie is na de zomer niet meer op het veld te bewonderen, maar RvP zou wel bij Feyenoord actief kunnen blijven als specialistentrainer. "We zijn daar over in gesprek en Robin staat er voor open."

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. maandag 22 juli 2019

  2. zondag 21 juli 2019