Gisteren gemist: blamage Feyenoord en NAC, United uit FA Cup

17 maart 2019, 00:30   Bijgewerkt: 16 maart 2019, 23:55

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de dag daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zaterdag 16 maart.

Schutterend Feyenoord moet vrezen na verlies tegen Willem ll

Feyenoord heeft zaterdagavond in eigen huis averij opgelopen in de strijd om de derde plaats. Tegen Willem ll kwamen de Rotterdammers tot twee keer toe op voorsprong, maar dankzij een zeer wankele verdediging bleek dat niet voldoende. De bezoekers uit Tilburg kwamen op gelijke hoogte via Fernando Lewis, waarna Alexander Isak matchwinner werd: 2-3. Vlak voor tijd kopte Nicolaï Jørgensen de gelijkmaker nog binnen uit een corner, maar de VAR greep in en dat doelpunt werd ongeldig verklaard.

NAC hijst witte vlag tegen Utrecht: degradatie dichtbij

NAC Breda lijkt te zijn begonnen aan zijn afscheidstournee in de Eredivisie. De Bredase hekkensluiter zag concurrent De Graafschap met 0-3 winnen in Heerenveen en leed zelf een ontluisterende 0-4 thuisnederlaag tegen FC Utrecht, dat niet eens zijn beste spel hoefde te spelen. NAC blijft steken op twee punten na de winterstop en heeft nog acht wedstrijden om de kloof met De Graafschap en FC Emmen te dichten: beide promovendi staan op acht punten afstand.

United verslikt zich bij Wolves en kan FA Cup vergeten

Manchester United ligt uit het FA Cup-toernooi. De equipe van Ole Gunnar Solskjaer dolf op bezoek bij Wolverhampton Wanderes het onderspit. Wolves was lange tijd al sterker, maar rekende pas in het laatste kwart van de wedstrijd af met de gasten uit Manchester.

De Jong verwacht komende tijd 'gesprekjes' met SC Cambuur

De Graafschap-coach Henk de Jong begint met een heerlijk gevoel aan zijn laatste maanden in Doetinchem. Met de laagvlieger boekte hij een uitstekende 0-3 overwinning op bezoek bij SC Heerenveen en na afloop gaat hij dieper in op de wedstrijd en zijn toekomstplannen.

'Gio' over drie tegengoals: "Kan gewoon echt niet op dit niveau"

Giovanni van Bronckhorst kijkt terug op een heel teleurstellende wedstrijd in De Kuip. De coach van de Feyenoorders zag zijn ploeg in eigen huis met 2-3 onderuit gaan tegen Willem II en is na afloop hard voor zijn eigen spelers. Ook steekt hij zijn hand in eigen boezem.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen