Vroege rode kaart helpt FC Porto aan driepunter en koppositie

16 maart 2019, 23:40

In Portugal gaat FC Porto na een gemakkelijke overwinning op CS Maurítmo weer aan de leiding in de competitie. De Portugezen wonnen doodeenvoudig met 3-0 van de middenmoter, die al razendsnel met z'n tienen het duel moest afwerken.

Het treffen bij de topclub was namelijk pas zes minuten uit toen Lucas Henrique da Silva met een rode prent naar de catacomben mocht. In het restant van het duel groeven de bezoekers zich vanzelfsprekend in, waardoor Porto het lang lastig had. Pas na rust wist het te scoren.

Dat gebeurde vanaf de stip na een overtreding. Alex Telles, de linksback, bleef ijskoud en zorgde eindelijk voor een beloning voor de thuisploeg, die meer dan een handvol grote kansen kreeg. Via Moussa Marega werd de dominantie van de thuisploeg nog iets meer op het scorebord uitgedrukt. Yacine Brahimi tekende in de slotfase nog voor het laatste doelpunt.

Door de driepunter is het verschil tussen Porto en Benfica weer drie punten. De runner-up heeft echter nog een duel tegoed en een beter doelsaldo. Het worden in ieder geval nog spannende weken om de Portugese titel.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen