United verslikt zich bij Wolves en kan FA Cup vergeten

United verslikt zich bij Wolves en kan FA Cup vergeten

16 maart 2019 – Manchester United ligt uit het FA Cup-toernooi. De equipe van Ole Gunnar Solskjaer dolf op bezoek bij Wolverhampton Wanderes het onderspit. Wolves was lange tijd al sterker, maar rekende pas in het laatste kwart van de wedstrijd af met de gasten uit Manchester.Nadat eerder stadsgenoot Manchester City al na een knappe comeback wist af te rekenen met Swansea City, wilde Manchester United hetzelfde pad bewandelen. Op bezoek bij Premier League-middenmoter Wolverhampton liep het echter anders.

Sergio Romero stond onder de lat bij United en was het gehele duel de drukste speler van het elftal. Lange tijd hield hij zijn doel schoon, totdat Jiminez de Argentijnse doelverdediger wist te verschalken. Vijf minuten later besliste Diego Jota na een uitstekende dribbel het duel: 2-0.

Victor Lindelöf leek te moeten vertrekken na een rode kaart, maar die werd op aanraden van de VAR ingetrokken. United bleef dus met elf man zoeken naar een aansluitingstreffer, maar de goal van Marcus Rashford kwam in de zesde minuut van de blessuretijd veel te laat.

Daarmee zijn drie van de vier halve finalisten bekend. Watford, Manchester City en Wolves hebben zich geplaatst en krijgen gezelschap van de winnaar van Millwall - Brighton & Hove Albion.

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. maandag 28 september 2020

  2. zondag 27 september 2020