De Jong verwacht komende tijd 'gesprekjes' met SC Cambuur

De Jong verwacht komende tijd 'gesprekjes' met SC Cambuur

16 maart 2019 – De Graafschap-coach Henk de Jong begint met een heerlijk gevoel aan zijn laatste maanden in Doetinchem. Met de laagvlieger boekte hij een uitstekende 0-3 overwinning op bezoek bij SC Heerenveen en na afloop gaat hij dieper in op de wedstrijd en zijn toekomstplannen.Wegens gezinsomstandigheden vertrekt De Jong namelijk na dit seizoen bij De Graafschap. Hij wil dichter bij zijn vrouw gaan wonen en daarom is SC Cambuur een logische optie. Bij FOX Sports reageert De Jong op dat gerucht. "Er zijn verschillende opties gekomen. We gaan overleggen en als het een beetje meezit, ga ik deze week daarin besluiten. Dan zien jullie het wel. Er is nog niet gesproken, maar er gaan wel gesprekjes volgen."

Verder wil De Jong het vooral over de afgetekende overwinning in Heerenveen hebben. "Vanaf het begin hebben we druk proberen te zeggen. Dat lukt niet altijd, maar wel heel vaak. Dat hebben we vanavond wel gezien. Ze hebben het uitstekend gedaan."

De Graafschap neemt afstand van hekkensluiter NAC Breda, maar De Jong wil niet de opportunistisch worden. "Ook nu blijven we rustig, ook toen we onderaan stonden, bleven we rustig. Je moet nooit te vroeg juichen."

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. maandag 22 juli 2019

  2. zondag 21 juli 2019

  3. zaterdag 20 juli 2019