Bescheiden Zidane bedolven onder lofuitingen van selectie Real

16 maart 2019, 21:01

Onder leiding van de teruggekeerde Real Madrid-trainer Zinedine Zidane werd het eerste duel tijdens het tweede Zizou-tijdperk gewonnen. Na de winst op Celta de Vigo (2-0) blijft de Fransman bescheiden, maar zijn spelers zijn vol lof over de oude bekende.

Met onder meer Keylor Navas onder de lat en Marcelo en Isco weer als basiskrachten was de hand van Zidane al meteen zichtbaar. Zelf ziet hij dat na afloop niet zo, blijkt uit een gesprek met beNL: "Er is niet veel veranderd, ik heb snel mijn eigen gewoontes opgepakt."

Dani Ceballos en Álvaro Odriozola, die beiden op de bank begonnen, geven juist wél aan veranderingen te zien. "Het lijkt erop dat de trainerswissel gewerkt heeft. We hebben weer nieuwe prikkels en we pakken drie punten", vertelt de na rust ingevallen Ceballos. Odriozola doet er nog een schepje bovenop en spreekt van een nieuw begin. "Zidane was mijn idool toen ik jong was, het is een droom dat hij nu mijn trainer is."

Met Madrid speelt Zizou nog tien competitieduels. De Madrilenen hebben twaalf verliespunten meer dan koploper FC Barcelona.  

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen