Primeur Bacuna voorkomt grote kater Huddersfield niet

Primeur Bacuna voorkomt grote kater Huddersfield niet

16 maart 2019 – Juninho Bacuna heeft zijn eerste Premier League-goal te pakken. De middenvelder van Huddersfield Town tekende in het uitduel tegen West Ham United voor de gelijkmaker, maar de druiven zijn nog altijd immens zuur voor Huddersfield. Er werd immers een voorsprong van twee goals volledig uit handen gegeven.West Ham United – Huddersfield Town: 4-3
Met een achterstand van zestien punten op de rode streep voorafgaand aan het treffen in Londen lijkt degradatie voorkomen bijna een utopie voor Bacuna en co. Een kopbal van de Nederlander zorgde echter weer voor een sprankje hoop, want na een kwartier knikte Bacuna de gelijkmaker en zijn eerste treffer in de Premier League binnen namens de gasten.

Twee treffers van Karlan Ahearne-Grant zorgen voor een voorsprong voor Huddersfield, dat voor het eerst sinds februari 2018 drie keer scoorde in de Premier League. De tegentreffer van Angelo Ogbonna zorgde echter voor een spannende slotfase, waar West Ham uiteindelijk kon juichen. Javier Hernandez maakte kort voor tijd de 3-3 en in de slotseconde dompelde de Mexicaan het arme Huddersfield in rouw. De achterstand op Southampton is weliswaar gekrompen daardoor nog altijd zestien punten, maar de late nederlaag is mogelijk een nog grotere dreun.

Overige uitslagen:
Burnely – Leicester City: 1-2
Bournemouth AFC – Newcastle United: 2-2

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zondag 15 december 2019