Nederland
0 – 1
Argentinië

Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Droste reserve bij Heracles: "Het frustreert me en vreet aan me"

Droste reserve bij Heracles: "Het frustreert me en vreet aan me"

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

16 maart 2019 – Naar buiten toe houdt Wout Droste zich rustig, maar van binnen baalt hij van zijn reserverol bij Heracles Almelo. De 29-jarige staat zaterdagavond tegen Vitesse in de basis, omdat Tim Breukers geschorst is. Normaliter houdt Droste de bank warm. "Het zit me wel degelijk dwars, het frustreert me en vreet aan me", is hij duidelijk.

"Ik zit niet stil en vraag om gesprekken. Ik heb behoefte aan opheldering en aan uitleg", zegt Droste in de Tubantia. "Maar ik ga er geen heisa in de groep van maken. Want zo ben ik niet." De geboren Tukker zat meermaals om tafel met trainer Frank Wormuth. "Of ik het met alles eens ben, doet er niet toe. Je begrijpt dat ik niet precies ga vertellen wat er is besproken. Kijk, het is ook niet zo dat ik elke wedstrijd die ik heb gespeeld top was. Aan de andere kant ben ik ervan overtuigd dat als ik meer had gespeeld, ik ook meer van mezelf in goede doen had kunnen laten zien."

Droste beschikt in Almelo over een aflopend contract. Of die wordt verlengd, weet Droste niet, want hij hoorde nog niets van Heracles. Dit seizoen kwam de verdediger slechts negen keer in actie, waarvan zeven keer als basisspeler.

Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd