Bank dreigt voor Büttner, contractsituatie zou geen rol spelen

Bank dreigt voor Büttner, contractsituatie zou geen rol spelen

16 maart 2019 – Leonid Slutsky verrast waarschijnlijk door Alexander Büttner tegen Heracles Almelo op de bank te zetten. De suggestie dat Büttners contractsituatie een rol speelt, ontkent de Russische coach van Vitesse. "Dat is erg bitter. Ik ben de laatste weken belangrijk geweest. Ik draai toch redelijk lekker", aldus Büttner.Slutsky lijkt zaterdagavond te opteren voor Max Clark en Navarone Foor op de linkerflank "De trainer beslist", zegt Büttner in De Gelderlander. "Ik kan niet meer dan mijn ziel en zaligheid geven. En dat doe ik elke wedstrijd en training weer."

Het aflopende contract van Büttner zou een rol kunnen spelen. De hiervoor genoemde krant weet dat hij een eerste aanbieding heeft afgewezen. "Van contractperikelen weet ik niets", reageert Slutsky. "Voor mij maakt dat niets uit. Er zijn meer spelers die na dit seizoen weg kunnen gaan. Ik kies gewoon het ideale elftal. De relatie van Alex met de club maakt daarbij niet uit. Ik kijk of mijn spelers klaar zijn voor de klus. Alex is een ervaren prof. Als er contractzaken zijn, speelt dat echt niet mee in zijn voetbal."

Büttner geeft aan dat hij niet van plan is te vertrekken uit Arnhem. "Ik heb maanden geleden al aangegeven bij Vitesse te willen blijven. Ik heb het hier ontzettend naar mijn zin. De inzet is een nieuw driejarig contract. Voor mij is er met de interesse van Fortuna Düsseldorf in de winter op zich niets veranderd."

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. dinsdag 23 juli 2019

  2. maandag 22 juli 2019