Diemers mag van Fortuna Sittard niet voor de camera verschijnen

Diemers mag van Fortuna Sittard niet voor de camera verschijnen

15 maart 2019 – Mark Diemers mocht niet voor de camera's verschijnen om zijn afgekeurde werelddoelpunt tegen FC Emmen te bespreken. Dat liet Fortuna Sittard-trainer Kevin Hofland weten. De technische staf wil dat Diemers zich op zijn spel richt en randzaken even laat voor wat het is."Mark wordt het hele seizoen al overal voor gevraagd. Op zich is dat goed, alleen de laatste weken heeft hij het zwaar", licht Hofland toe bij FOX Sports. "Hij moet zich weer gaan focussen op zijn spel en in het ritme komen. Hij doet het goed verder, maar we hebben gezegd dat hij zich de komende drie weken alleen moet focussen op trainen en voetballen."

Ondanks dat de goal van Diemers na ingrijpen van de VAR werd afgekeurd voor buitenspel, won Fortuna vrijdagavond met 3-1 van Emmen. De Limburgers schoten uit de startblokken met een razendsnelle 1-0. "Maar daarna deden we het niet goed, hoor", vindt Hofland. "We hadden afgesproken hoog druk te zetten, maar we zakten toch in en zag je dat Emmen in zijn spel kon komen. Daar hadden we veel moeite mee."

Echter toonde Fortuna zich uiterst effectief en doet het met de zege goede zaken in de degradatiestrijd. "Emmen is net als wij gepromoveerd en uiteindelijk een concurrent. Ik moet zeggen dat Emmen een goede indruk maakte. Bij vlagen lieten ze zien waarom ze veel punten hebben, daarom hebben we gelukkig de punten hier gehouden."

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. vrijdag 19 juli 2019

  2. donderdag 18 juli 2019