Fraser passeert Veldwijk: "Soms gaat het wat moeizamer"

15 maart 2019, 21:01

Dat Lars Veldwijk tegen Almere City uit de basis valt van Sparta heeft volgens Henk Fraser meerdere redenen. De voornaamste is het gebrek aan vorm. "Hij werkt hard genoeg, maar soms gaat het in een fase van het seizoen wat moeizamer", aldus Fraser.

Veldwijk maakte dit seizoen in 28 competitiewedstrijden al zeventien doelpunten, maar staat hij inmiddels acht duels droog. "Hier en daar is er ook wat vermoeidheid", zegt de Sparta-trainer tegen FOX Sports. "Het is een combinatie van factoren. Een aantal is geselecteerd voor interlands, hij vertrekt ook (Veldwijk is Zuid-Afrikaans international, red.). We moeten ook kijken naar wat andere mogelijkheden zijn."

Fraser werkt de komende wedstrijden toe naar de play-offs voor promotie en wil in die periode sleutelen aan zijn sterkste team. "Ik heb tegen de ploeg gezegd dat er tien wedstrijden komen waarin spelers hun plek kunnen verdienen. Natuurlijk wil ik een paar weken voor de play-offs een vast elftal in mijn hoofd hebben. Ik ga kiezen voor mensen die bereid zijn tot het gaatje te gaan. Om de nacompetitie te winnen, moet je de drive hebben en vooral fit zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen