Willem II gaat voor winst in De Kuip, doelman Woud verlengt

15 maart 2019, 20:22

Adrie Koster wil zaterdag met Willem II in De Kuip voor de volle buit gaan. Dat wordt een hele opgave, want Feyenoord won elf van de twaalf thuiswedstrijden. Koster verwacht dan ook een dominante thuisploeg. "Het thuispubliek daar eist dat ook van de ploeg", blikt de trainer vooruit, die vrijdag reservedoelman Michael Woud zijn contract zag verlengen.

"We zijn geen enkele wedstrijd kansloos, dus gaan we ook in Rotterdam gewoon voor de winst. We willen uit iedere wedstrijd het maximale halen", zegt een strijdvaardige Koster op het clubkanaal van Willem II. De oefenmeester rekent bij Feyenoord op het meespelen van Robin van Persie. "Dat denk ik wel, ja. Met Van Persie heeft Feyenoord een speler van de absolute top in huis, die telkens weer het verschil kan maken."

Voordat Koster aanschoof voor het persmoment, ondertekende Woud een nieuw contract dat hem tot medio 2022 aan de Tricolores verbindt. "Ik voel het vertrouwen van de club. Dat is uiteraard erg fijn. Afgelopen zomer kwam ik naar de club om me door te ontwikkelen en mijn kans te pakken als die zich voordoet. Hopelijk ga ik die komend seizoen krijgen", aldus Woud.

Lees ook: Feyenoord met herstelde Vermeer en Vilhena tegen Willem II

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen