Buijs: "Materiaalman ADO vroeg of we met 9 man wilden starten"

15 maart 2019, 18:47

Danny Buijs kreeg deze week een gekscherend appje van de materiaalman van ADO Den Haag, de aanstaande tegenstander van FC Groningen. "Hij vroeg of we met negen man wilden starten in ruil voor vijf shirts van ADO", vertelt de trainer van Groningen, die als speler een verleden kent in de Hofstad.

"Ik heb geantwoord dat we dat best wilden doen, als ze de drie punten maar hier laten. Dan kunnen ze er vijf shirts van Groningen bij krijgen", zegt Buijs tegen RTV Noord. Er is Groningen veel aan gelegen om de drie punten in eigen huis te houden, want dan kan de club de blik definitief werpen op de play-offs om Europees voetbal. "Op dit moment gaat het sneller dan verwacht. We doen het goed en hadden 34 of 35 punten als doelstelling om weg te blijven van die onderste plaatsen. Mochten we zondag winnen, dan kom je al op dat aantal punten."

Buijs waakt ook voor tegenstander ADO, maar weet wat zondagmiddag verwacht wordt. "Met spelers als El Khayati kunnen ze natuurlijk gevaarlijk worden, maar als wij ons niveau halen, moeten we deze wedstrijd gewoon winnen."

Lees ook: Groenendijk aan denken gezet na brandalarm bij ADO Den Haag

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen