Van den Brom: "Er staat bij ons niet meer druk op dan normaal"

Van den Brom: "Er staat bij ons niet meer druk op dan normaal"

15 maart 2019 – Winnen van een topclub, het is AZ ook dit seizoen tot dusver nog niet gelukt. Zondag krijgt het team van John van den Brom weer een kans, als er een thuiswedstrijd tegen Ajax wacht. Van den Brom hoopt een sterk AZ te zien.De coach denkt dat Ajax, ook door de Champions League-loting, niet helemaal met AZ bezig is. "Ze zullen het vandaag in Amsterdam niet veel over AZ hebben. Dat is logisch, want ze hebben lang naar deze loting uitgekeken. Maar zondag zal het niet meer over de Champions League gaan", stelt hij op de clubwebsite.

Van den Brom beseft dat het AZ al lange tijd niet meer gelukt is om een topclub te verslaan. Zondag zou dat weer eens kunnen gebeuren. "Er staat bij ons niet méér druk op dan normaal", zegt de coach desondanks. "Want zonder druk kun je geen wedstrijd spelen. We hebben nog een mooi programma voor de boeg met onder meer wedstrijden tegen Feyenoord en PSV. We weten waar we voor strijden en zullen constant blijven jagen op de positie boven ons."

Overigens rekent Van den Brom erop dat niet Kasper Dolberg, maar Dusan Tadic in de spits zal staan. "Ik denk dat ze tegen ons in hun Europese-formatie aantreden, met Tadic dus. Ik lees ook dat ze wat pijntjes hebben in de ploeg. Dat hoort bij zo'n vol programma. We zullen het zondag zien."

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. vrijdag 24 mei 2019

  2. donderdag 23 mei 2019