Ajax wordt gekoppeld aan Juventus en wacht weer hels karwei

15 maart 2019, 12:28   Bijgewerkt: 15 maart 2019, 17:08

Net als in de achtste finales zal Ajax in de kwartfinales van de Champions League vol aan de bak moeten. De Amsterdammers werden vrijdagmiddag gekoppeld aan misschien wel de lastigste tegenstander uit het toernooi: Juventus. Ajax speelde deze Champions League al tegen Bayern München en Real Madrid en zal dus wederom de degens kruisen met een Europese kolos.

Loting

Loting

Omdat Ajax als eerste ploeg uit de koker kwam, spelen de Amsterdammers het heenduel thuis. De eerste ontmoeting wordt gespeeld op 9 of 10 april. Een week later (16/17 april) staan de returns op het programma. Overigens werd er vrijdag ook alvast geloot voor de halve finales. Mocht Ajax afrekenen met Juventus, dan wacht een tweeluik met Tottenham Hotspur of Manchester City.

Engels affiche in kwartfinales

Liefst vier van de acht ploegen in de kwartfinales van de Champions League zijn afkomstig uit de Premier League en dus is het niet vreemd dat er een Engels affiche op het menu staat. Tottenham gaat het opnemen tegen het ijzersterke Manchester City. Liverpool mag met het treffen van FC Porto niet klagen en dus mogen Virgil van Dijk en Georginio Wijnaldum hopen op wederom een plaats in de halve eindstrijd. De laatste kwartfinale is die tussen FC Barcelona en Manchester United.

De kwartfinales:

Ajax - Juventus

Liverpool - FC Porto

Tottenham Hotspur - Manchester City

FC Barcelona - Manchester United

Schema halve finales:

Tottenham/Manchester City - Ajax/Juventus

FC Barcelona/Manchester United - Liverpool/FC Porto

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen