Van Breukelen over Unnerstall: "Moet foutloos zijn bij PSV"

15 maart 2019, 09:05

Jeroen Zoet krijgt er in het nieuwe seizoen een geduchte concurrent bij. De keeper kan zich dan klaarmaken voor een concurrentiestrijd met Lars Unnerstall, die bij VVV-Venlo een ijzersterke indruk maakt. Hans van Breukelen durft niet te zeggen dat de Duitser beter is dan de Nederlander.

Het valt volgens de oud-keeper van PSV niet mee om beide goalies naast elkaar te leggen. "Het is appels met peren vergelijken", zegt de oud-keeper tegen het Eindhovens Dagblad. Van Breukelen stelt dat keepen bij PSV iets totaal anders is dan onder de lat staan bij VVV. "Bij een paar ballen per wedstrijd moet je je onderscheiden en foutloos zijn. Een keeper bij VVV krijgt veel meer te doen, waardoor het ook makkelijker is om je te laten zien. Je mag soms fouten maken, iets wat bij PSV nooit kan."

VVV is uiteraard in zijn nopjes met de aanwezigheid van Unnerstall, die in 2017 in Venlo neerstreek. "We zijn echt ontzettend blij met Lars", zegt directeur Stan Valckx. "Vorig jaar was er volop interesse en kon hij naar veel clubs. Voor ons was de koop- en huurconstructie met PSV uitstekend omdat we hem daardoor nog een jaar hier konden houden."

Zondagmiddag staan beide keepers tegenover elkaar, als VVV tegen PSV op het menu staat.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen