Wijnaldum denkt aan Ajax bij loting: "Waarom niet?"

15 maart 2019, 08:23

Ook Liverpool wacht in spanning af wat de loting voor de Champions League gaat brengen. De loting vindt vrijdag om 12.00 uur plaats en Georginio Wijnaldum weet dat Ajax een van de mogelijke tegenstanders is. Hij zou het niet gek vinden om tegen de Nederlandse ploeg te spelen.

Wijnaldum ziet het zeker zitten om het op te nemen tegen Ajax. "Ja, waarom niet? Ajax is een goede ploeg die hoog druk geeft. Ze hanteren een speelstijl die ons wel ligt. Overigens zei ik vorig seizoen dat ik Manchester City niet wilde loten, en toen kregen we City. We zullen zien wat er nu gebeurt", zegt de Nederlander tegen de Liverpool Echo.

Liverpool haalde vorig seizoen de finale en schakelde deze week Bayern München uit. De uitwedstrijd werd knap met 1-3 gewonnen. "Dat voelt geweldig, omdat veel ploegen het lastig hebben op bezoek bij Bayern. We hadden het vertrouwen dat we het konden flikken. Wij creëren altijd kansen en dus was de 0-0 van de eerste wedstrijd wel gunstig. Deze selectie weet wat het is om de finale te halen en dat was geweldig. We willen dat opnieuw."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen