Clubicoon Korpershoek tekent voor veertiende seizoen bij Telstar

14 maart 2019, 12:51

Frank Korpershoek is ook volgend seizoen speler van Telstar. De 34-jarige middenvelder, aanvoerder en clubicoon heeft zijn aflopende contract met één jaar verlengd. Na de zomer begint Korpershoek aan zijn veertiende seizoen als speler van de Witte Leeuwen.

Sinds de zomer van 2006 speelt Korpershoek voor Telstar. "Iemand als Frank ademt alles dat wat Telstar is. Wij zijn blij dat wij nu al duidelijkheid hebben over de toekomst van Frank voor het komende seizoen. Het was geen moeilijke beslissing voor ons en wij zijn verheugd dat ook Frank zijn contract heeft willen verlengen bij de club. Frank is van onschatbare waarde voor de ploeg binnen en buiten het veld. Telstar heeft een ambassadeur om trots op zijn", aldus technisch directeur Piet Buter via de clubkanalen.

Korpershoek speelde in totaal al 341 wedstrijden voor Telstar. "Als je al zolang rond loopt bij een club, dan voel je je enorm thuis. Ik heb mijn sociale leven hier en voor mij is er geen reden om te vertrekken. Ik ben blij dat de trainer en de club hun vertrouwen in mij hebben uitgesproken. Ik zie er naar uit om ook komend seizoen het prachtige witte shirt te mogen dragen voor het veertiende seizoen op rij", zegt de captain.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen